Un nou atac armat într-unul din cartierele de lux din Los Angeles. Al patrulea de la începutul anului

Cel puţin trei morţi şi patru răniţi la Los Angeles, în cartierul înstărit Beverly Crest, al patrulea atac armat, în ianuarie, în California.

Cel puţin trei persoane au fost ucise, iar alte patru persoane au fost rănite sâmbătă într-un atac armat în California, relatează The Associated Press.

Acest atac a avut loc sâmbătă, imediat după ora locală 2:30 (12.30, ora României), la Beverly Crest, un cartier însărit din Los Angeles, anunţă sergentul Frank Preciado din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD).

Acesta este al patrulea atac armat în California în această lună.

Acets atac are loc la o săptămână după un masacru într-o sală de dans, într-o suburbie a Los Angelesului, soldat cu 11 morţi şi nouă răniţi şi la doar şase zile de la un atac la ferme de ciuperci, la sud de San Francisco, salte cu şapte morţi şi un rănit.

California are una dintre cele mai dure legislaţii împotriva armelor de foc şi unul dintre cele mai mici niveluri de morţi prin împuşcare din America.

Statele Unite au înregistrat în 2022, al treilea an la rând, peste 600 de atacuri armate în masă – în care au fost ucise sau rănite cel puţin patru persoane -, potrivit organizaţiei Gun Violence Archive.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole