Un nou caz care zguduie poliția. Angajat MAI, prins drogat pe motocicletă

Publicat: 19 sept. 2023, 17:47, de Florentin Lucaniuc, în ACTUALITATE , ? cititori
Un nou caz care zguduie poliția. Angajat MAI, prins drogat pe motocicletă

După polițistul drogat din Popești Leordeni, care a ucis o femeie după ce a intrat cu mașina în ea pe trotuar, un nou angajat MAI a fost depistat drogat în trafic.

Incidentul s-a petrecut luni, 18 septembrie, la ora 13:35, pe raza comunei Ştefan cel Mare, când în cadrul unei acţiuni pe linia depistării conducătorilor de autovehicule care conduc în timp ce se află sub influenţa substanţelor psihoactive, poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui l-au verificat pe colegul lor, care conducea o motocicletă, înmatriculată provizoriu în municipiul Bucureşti.

„În urma testării cu aparatul drugtest, a fost înregistrat rezultat pozitiv la două substanţe psihoactive. Ulterior, conducătorul de motocicletă a fost condus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea prezenţei în organism a substanţelor psihoactive. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând a fi efectuate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui”, precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Reprezentanţii IPJ Vaslui au declarat, pentru AGERPRES, că în paralel cu cercetările desfăşurate în cadrul dosarului penal, poliţistul este cercetat disciplinar, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie luate măsurile legale