Un nou caz șocant în SUA. O fetiță de 3 ani și-a împușcat mortal sora

O fată de trei ani și-a împușcat mortal sora de patru ani cu o armă de foc neasigurată, în orașul Houston. Se pare că fata de trei ani a descărcat arma din greșeală, au declarat autoritățile americane.

Se pare că fata de trei ani a descărcat arma din greșeală, a declarat șeriful comitatului Harris, Ed Gonzalez.

„Practic, este vorba despre o fetiță de trei ani și una de patru ani. Fetița de trei ani este presupusul trăgător. Se pare că a fost neintenționat”, a spus Gonzalez.

Calificând incidentul drept „tragic”, dar „foarte ușor de prevenit”, șeriful a declarat că un grup format din cinci adulți și doi copii se afla în interiorul unui apartament din Houston. Copiii erau nesupravegheați într-un dormitor, deoarece fiecare părinte credea că celălalt îi supraveghea, a explicat polițistul.

Copilul de trei ani a pus mâna pe un pistol semiautomat încărcat, a spus Gonzalez. Membrii familiei au auzit o împușcătură și au fugit în cameră, unde au găsit-o pe fata de patru ani intinsă pe podea.

„Pare doar o altă poveste tragică a unui copil care a avut acces la o armă de foc și a rănit pe altcineva”, a mai spus Gonzalez.

Șeriful a precizat că ancheta este în curs de desfășurare și că, în astfel de situații, este „foarte probabil” ca un adult să fie acuzat pentru că nu a asigurat arma.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole