Un nou caz șocant în SUA. O fetiță de 3 ani și-a împușcat mortal sora

O fată de trei ani și-a împușcat mortal sora de patru ani cu o armă de foc neasigurată, în orașul Houston. Se pare că fata de trei ani a descărcat arma din greșeală, au declarat autoritățile americane.

Se pare că fata de trei ani a descărcat arma din greșeală, a declarat șeriful comitatului Harris, Ed Gonzalez.

„Practic, este vorba despre o fetiță de trei ani și una de patru ani. Fetița de trei ani este presupusul trăgător. Se pare că a fost neintenționat”, a spus Gonzalez.

Calificând incidentul drept „tragic”, dar „foarte ușor de prevenit”, șeriful a declarat că un grup format din cinci adulți și doi copii se afla în interiorul unui apartament din Houston. Copiii erau nesupravegheați într-un dormitor, deoarece fiecare părinte credea că celălalt îi supraveghea, a explicat polițistul.

Copilul de trei ani a pus mâna pe un pistol semiautomat încărcat, a spus Gonzalez. Membrii familiei au auzit o împușcătură și au fugit în cameră, unde au găsit-o pe fata de patru ani intinsă pe podea.

„Pare doar o altă poveste tragică a unui copil care a avut acces la o armă de foc și a rănit pe altcineva”, a mai spus Gonzalez.

Șeriful a precizat că ancheta este în curs de desfășurare și că, în astfel de situații, este „foarte probabil” ca un adult să fie acuzat pentru că nu a asigurat arma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...