Un pariu prostesc a ucis un tânăr de 24 de ani

Vasluiul vuiește de o întâmplare fără precedent. Un tânăr de 24 de ani, din comuna Duda, cu ușoare probleme psihice, a încetat din viață în urma unei glume proaste, făcute de alți doi tineri, de 19 și de 21 de ani, din aceeași localitate.

Practic, a fost așa: Ali, care nu prea avea prieteni din cauza afecțiunii de care suferea, a cerut acasă, părinților, permisiunea să plece cu alți tineri în sat, ca să se distreze, precum fac toți de vârsta lui. Doar că, în loc de distracție, pentru el a venit decesul.

Ceilalți tineri au vrut să râdă de el și i-au spus că nu rezistă la băutură și, deci, dacă nu rezistă, nu e bărbat adevărat. Ali a răspuns provocării și a făcut pariu cu ceilalți că poate să bea orice și oricât și rezistă. Doar că, neînvățat cu alcoolul, și-a pierdut cunoștința. Acolo, în localul unde era distracția. Ce-a urmat e de neînțeles.

Prietenii de pahar l-au dat afară, în ger, și l-au aruncat într-un șanț, pe jumătate dezbrăcat. Și, cum am spus, în stare de inconștiență de la consumul de alcool. I-au pus alături o ladă goală de sticle de bere și l-au lăsat așa și acolo. A murit înghețat în șanțul acela.

A fost găsit de poliție, care a chemat îndată ambulanța. Însă, din păcate, nimeni nu a mai putut să facă nimic, murise de hipotermie. Și personalul medical doar a constatat decesul. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cei doi tineri, de 19 şi 21 de ani, au fost plasaţi de instanță, acasă, sub control judiciar. A fost înmormântat în regretele satului. Astfel, un pariu prostesc a dus la moartea unui tânăr și la ratarea altor doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...