Un pariu prostesc a ucis un tânăr de 24 de ani

Vasluiul vuiește de o întâmplare fără precedent. Un tânăr de 24 de ani, din comuna Duda, cu ușoare probleme psihice, a încetat din viață în urma unei glume proaste, făcute de alți doi tineri, de 19 și de 21 de ani, din aceeași localitate.

Practic, a fost așa: Ali, care nu prea avea prieteni din cauza afecțiunii de care suferea, a cerut acasă, părinților, permisiunea să plece cu alți tineri în sat, ca să se distreze, precum fac toți de vârsta lui. Doar că, în loc de distracție, pentru el a venit decesul.

Ceilalți tineri au vrut să râdă de el și i-au spus că nu rezistă la băutură și, deci, dacă nu rezistă, nu e bărbat adevărat. Ali a răspuns provocării și a făcut pariu cu ceilalți că poate să bea orice și oricât și rezistă. Doar că, neînvățat cu alcoolul, și-a pierdut cunoștința. Acolo, în localul unde era distracția. Ce-a urmat e de neînțeles.

Prietenii de pahar l-au dat afară, în ger, și l-au aruncat într-un șanț, pe jumătate dezbrăcat. Și, cum am spus, în stare de inconștiență de la consumul de alcool. I-au pus alături o ladă goală de sticle de bere și l-au lăsat așa și acolo. A murit înghețat în șanțul acela.

A fost găsit de poliție, care a chemat îndată ambulanța. Însă, din păcate, nimeni nu a mai putut să facă nimic, murise de hipotermie. Și personalul medical doar a constatat decesul. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cei doi tineri, de 19 şi 21 de ani, au fost plasaţi de instanță, acasă, sub control judiciar. A fost înmormântat în regretele satului. Astfel, un pariu prostesc a dus la moartea unui tânăr și la ratarea altor doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...