Un polițist a fost amendat și lăsat fără permis timp de 30 de zile

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a fost sancţionat şi lăsat fără permis de conducere pentru 30 de zile, după ce ar fi efectuat o depăşire neregulamentară.

Polițistul transporta cu o autospecială o persoană reţinută ce urma a fi prezentată în faţa instanţei în municipiul Bârlad. Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, citați de Agerpres, autospeciala condusă de poliţistul sancţionat nu circula în regim prioritar.

„Colegul nostru se afla în timpul serviciului, dar nu circula în regim prioritar, neavând în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. El a fost sancţionat contravenţional, iar complementar s-a luat măsura suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

În urma sancționării, polițistul și-a continuat drumul spre Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...