Alina Gorghiu: Un polițist din Penitenciarul Vaslui, arbitru secund la EURO 2024

Publicat: 21 iun. 2024, 18:55, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Alina Gorghiu: Un polițist din Penitenciarul Vaslui, arbitru secund la EURO 2024
Un polițist din Penitenciarul Vaslui, arbitru secund la EURO 2024

Alina Gorghiu a vorbit despre meritele impresionante pe care le are un polițist în lumea fotbalului. Deși cele două meserii nu au nicio legătură, bărbatul este foarte pasionat de sport și bun în ceea ce face. Drept dovadă, a arbitrat meciul de ieri dintre Slovenia-Serbia, din Grupa C a Campionatului European UEFA 2024.

Un polițist pasionat de fotbal


Alina Gorghiu a transmis un mesaj în care a vorbit despre meritele unui agent de poliție, de care este foarte mândră. Ministrul Justiției a subliniat legătura dintre Campionatul European UEFA 2024 și sistemul penitenciar din România, evidențiind contribuția unei persoane care activează în ambele domenii.

Ea a menționat că Artene Mihai-Ovidiu, polițist din cadrul Penitenciarului Vaslui, a fost arbitru asistent la meciul dintre Slovenia și Serbia, desfășurat în cadrul Grupei C a Campionatului European UEFA 2024.

În mesajul său, Gorghiu a subliniat că, deși la locul de muncă Artene supraveghează zi de zi persoanele care au încălcat regulile societății, acest lucru nu îl împiedică să exceleze și în domeniul sportiv, unde este foarte apreciat.

Ea a transmis salutări tuturor celor implicați în astfel de activități și a încurajat suporterii să fie alături de echipa națională în meciul de a doua zi, exclamând „Hai, România!”.

„Campionatul European UEFA 2024 și sistemul penitenciar din România. Noțiuni diferite, dar cu un om care face legătura între ele. Artene Mihai-Ovidiu, polițist din cadrul Penitenciarului Vaslui, este unul dintre protagoniștii din iarbă al acestui spectacol, fiind arbitru asistent la meciul de ieri dintre Slovenia-Serbia, din Grupa C a Campionatului European UEFA 2024!

La locul de muncă, el supraveghează zi de zi persoanele pe care societatea le-a surprins în off-side față de regulile ei, dar asta nu îl împiedică să facă performanță și în sport. Îi salut pe toți cei implicați în astfel de activități! Mâine seară suntem cu ochii pe echipa națională! Hai, România!”, este mesajul oficial al ministrului.