Un preot din Teleorman a omorât o femeie în parcare la Afi Mall Cotroceni (VIDEO)

Un preot din Teleorman a omorât o femeie de 29 de ani în parcare la Afi Mall Cotroceni. “Prietenaș, poți să mă omori, că n-am ce să fac”, i-a spus preotul soțului victimei.

Preotul conducea un SUV cu viteză foarte mare. Autoturismul în care se afla și femeia, împreună cu soțul său circula cu viteză extrem de mică.

În urma accidentului, o tânără de doar 29 de ani care se afla pe scaunul din dreapta, soția șoferului, a murit după 22 de zile de spitalizare, chiar în duminica de Paște, informează Antena 3.

Șoferul vinovat era un preot din Teleorman care a fost „oprit de la săvârșirea celor sfinte până la pronunțarea definitivă a instanței de judecată”, mai spune sursa citată. Acesta a intrat cu viteză în partea laterală stângă a unei mașini Ford care circula cu viteză foarte mică.

Înainte ca preotul să lovească Fordul, a lovit alte două mașini în timp ce încerca să parcheze.

Blogul Zoso.ro a publicat un filmuleț de la fața accidentului, unde se poate vedea cum mașina de teren lovește inițial o altă mașină, accelerează nefiresc și lovește cu putere Fordul care este proiectat într-un alt autoturism parcat.

Șoferul vinovat este văzut cum se târăște afară din autoturism, merge la mașina lovită unde face un semn din mâini după care se întoarce la mașina lui. Nu încearcă în niciun fel să îi ajute pe cei doi răniți. Din mașina preotului coboară imediat după accident soția și fiica acestuia care par că nu ar fi rănite.

Preotul nu a dat primul ajutor

Preotul a venit lângă mașina lovită, s-a uitat la cei doi, dar a plecat la fel de repede.

„Mi-a spus ceva de genul «prietenaș, poți să mă omori, că n-am ce să fac». L-am văzut doar cu coada ochiului, mă uitam la soția mea, care era urcată atunci pe targă”, a declarat, Aurel, soțul victimei, pentru Libertatea.

„Fata noastră a murit de Înviere, când preotul care a făcut accidentul dădea lumină. Nu ne putem obișnui cu asta”, spune familia tinerei care și-a pierdut viața 22 de zile mai târziu.

Preotul avea un SUV din 2022

Rudele victimei susțin că preotul părea interesat mai mult de propria mașină decât de viața celor răniți. „S-a dus fratele ei după accident acolo. El lucra în preajmă, la turnurile AFI. L-a văzut pe cel care a produs accidentul. I s-a părut foarte nepăsător, părea că îi pasă mai mult de mașină. Le spunea anchetatorilor că el nu are cum să lase mașina acolo, că e mașină din 2022. Părea nepăsător, că nu îi pasă că cineva acolo…”, au mai povestit rudele pentru Libertatea.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Doamna Otilia Caloian, de ce folositi in articolul dvs. poze care nu au nicio legatura cu incidentul? Bordul cu airbag-urile sarite si cu urme de sange apartine unui Logan, in timp ce victimele se aflau intr-un Ford. Clickbait much?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole