Un rapper rus celebru a lansat o piesă despre războiul din Ucraina. Melodia e prima în trenduri pe YouTube, la câteva ore de la lansare (video)

Noua piesă a rapperului rus Morgenstern, intitulată „12”, vorbește despre ororile războiului din Ucraina. Subiectul este extrem de sensibil în Rusia, unde autoritățile au decis că poate fi condamnat la 15 ani de închisoare oricine nu respectă linia oficială referitoare la „operațiunea militară specială”. Videoclipul a fost publicat pe canalul oficial al artistului, pe Youtube, și a strâns aproape 2 milioane de vizualizări în doar 12 ore, ajungând pe primul loc în trenduri.

La sfârșitul videoclipului este postat un mesaj audio de la mama muzicianului Vladislav Palagin, cu care cântărețul este bun prieten și colaborator. Femeia este în Odesa și-i spune fiului ei, în câteva cuvinte, care este situația.

Dimineață, acoperișul casei a fost aproape spulberat. Stăm liniștiți, am pregătit un adăpost de bombe în pivniță”, îi transmite femeia.

Tot la finalul clipului este afișat și mesajul „El este ucrainean. Eu sunt rus. Facem muzică împreună, pentru lume. Vrem pace. Vrem prietenie”.

Un alt rapper rus, Oxymiron, a decis să ia atitudine împotriva războiului din Ucraina și  va susține un concert, „Rușii împotriva războiului”, la Istanbul.

Cine este Morgenshtern

Alisher Tagirovich Morgenshtern, cunoscut sub numele de Morgenshtern, este un rapper, producător muzical și compozitor rus. Și-a câștigat faima pentru prima dată în 2018, parodiind muzicieni populari la acea vreme și publicând videoclipurile pe canalul său de YouTube.

În prezent, contul său numără 11,6 milioane de abonați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...