Un român a fost declarat mort în Austria în locul fratelui său geamăn

O confuzie stranie a fost făcută de poliția austriacă, un român fiind declarat mort în locul fratelui său geamăn. Aceasta s-ar fi petrecut după un accident rutier grav care s-a petrecut duminică, pe autostradă, în zona localității Asten, în Austria Superioară. Ulterior, sora gemenilor de 55 de ani a lămurit greșeala, potrivit presei austriece.

Accidentul cu pricina s-a petrecut duminică dimineață, la ora 5:00. Mașina în care se afla românul, un Renault roșu, a fost spulberată din spate de un Audi. Din cauza ceții dense, șoferul acestuia a zărit în ultimul moment mașina condusă de român.

Acesta a murit, în timp ce șoferul care a provocat accidentul a scăpar cu leziuni ușoare.

Polițiștii au presupus că proprietarul înscris în acte ar fi și șoferul decedat, mai cu seamă că numele celor doi sunt similare: Romulus H. (care era la volan) și Remus H. (proprietarul mașinii). Astfel, au anunțat rudele românului cu domiciliul în Germania, lângă Stuttgart, că acesta (Remus H.) a murit.

Sora celor doi a contactat poliția austriacă și a spus că fratele ei Remus H., declarat mort în accident, este în viață, iar victima ar putea fi geamănul Romulus H., care împrumutase mașina de la fratele său.

Poliția austriacă continuă cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...