Un român a pretins că e medic la un spital din Florența

Un român în vârstă de 20 de ani a ajuns la penitenciarul Sollicciano din Florența, după ce s-a dat drept medic și a pipăit o pacientă care dormea.

Conform comunicatului dat de poliție, românul a intrat noaptea – ca hoții, cum ar veni – în spitalul Careggi din Florența (Toscana). Avea chef de pipăit. Și, pesemne, în mintea lui, spitalul îi oferea ce voia.

Oamenii de la pază, când a spus că e medic și trebuie să consulte o pacientă, l-au crezut. Intrat în spital, românul a sărit pe o infirmieră și a înghesuit-o într-un colț, cu gânduri, se-nțelege, nu taman medicale, și nici ortodoxe.

Dar, cum infirmiera a fugit, a căutat altă țintă. Și a intrat într-un salon unde femeia internată acolo, dormea. Bărbatul a început să-i pipăie un picior, înaintând către ombilic. Când femeia a simțit că e pipăită, s-a trezit și a început să țipe. Imediat s-a făcut vâlvă.

Au venit paznicii, au venit și niște infirmieri alertați, deja, de infirmiera pe care încercase mai devreme s-o atingă. Eh… Conaționalul nostru, prins la mijloc, și-a cam luat-o. A venit repede și poliția care, după declarații luate prin spital, l-a băgat în arest.

Apoi, cum e firesc, românul care a făcut pe medicul, a ajuns la penitenciar. Ancheta continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...