Un român a pretins că e medic la un spital din Florența

Un român în vârstă de 20 de ani a ajuns la penitenciarul Sollicciano din Florența, după ce s-a dat drept medic și a pipăit o pacientă care dormea.

Conform comunicatului dat de poliție, românul a intrat noaptea – ca hoții, cum ar veni – în spitalul Careggi din Florența (Toscana). Avea chef de pipăit. Și, pesemne, în mintea lui, spitalul îi oferea ce voia.

Oamenii de la pază, când a spus că e medic și trebuie să consulte o pacientă, l-au crezut. Intrat în spital, românul a sărit pe o infirmieră și a înghesuit-o într-un colț, cu gânduri, se-nțelege, nu taman medicale, și nici ortodoxe.

Dar, cum infirmiera a fugit, a căutat altă țintă. Și a intrat într-un salon unde femeia internată acolo, dormea. Bărbatul a început să-i pipăie un picior, înaintând către ombilic. Când femeia a simțit că e pipăită, s-a trezit și a început să țipe. Imediat s-a făcut vâlvă.

Au venit paznicii, au venit și niște infirmieri alertați, deja, de infirmiera pe care încercase mai devreme s-o atingă. Eh… Conaționalul nostru, prins la mijloc, și-a cam luat-o. A venit repede și poliția care, după declarații luate prin spital, l-a băgat în arest.

Apoi, cum e firesc, românul care a făcut pe medicul, a ajuns la penitenciar. Ancheta continuă.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole