Tânăr de 24 de ani, lovit mortal pe Bd. Iuliu Maniu din București

Un accident grav a avut loc pe Bd. Iuliu Maniu din București.Un pieton în vârstă de 24 de ani a fost lovit mortal astăzi, de un șofer de aceeași vârstă.

Un apel la 112 semnala faptul că, în jurul orei 14.20, a avut loc un accident de circulație înregistrat pe Bd. Iuliu Maniu, din sectorul 6.

Accidentul s-ar fi produs în momentul în care, un tânăr în vârstă de 24 de ani, care conducea un autoturism pe Bd. Iuliu Maniu către Str. Valea Cascadelor, a surprins și accidentat un pieton, bărbat în vârstă de 24 de ani.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pietonului. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

Cazul se află în atenția polițiștilor care fac cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele și condițiile în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul rutier a fost restricționat pe banda I de circulație, pe Bd. Iuliu Maniu, sensul de deplasare către Str. Valea Cascadelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...