Un tânăr de 27 de ani a căzut de pe un bloc cu patru etaje și se află în stare critică

Un tânăr de doar 27 de ani a căzut de pe un bloc de patru etaje. Din informațiile oferite de Inspectoratul de Poliției Județean, acesta era în timpul programului de lucru și efectua reparații la sistemul pluvial.

Tragedia s-a produs vineri dimineață în Bistrița. Tânărul era la muncă, încercând să efectueze reparații la sistemul pluvial al unui bloc. Într-o clipă de neatenție, acesta a alunecat și a căzut de pe blocul înalt de 4 etaje. Totul s-a întâmplat pe strada Andrei Mureșanu din municipiul Bistrița – Năsăud. Martorii l-au văzut pe tânăr și au sunat la numărul de urgențe 112, la fața locului deplasându-se un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD.

Bărbatul era conștient atunci când a ajuns echipajul, dar prezenta multiple fracturi și leziuni. Acesta a fost preluat și transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale în continuare.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Andrei Mureşanu din Bistriţa, un bărbat de 27 de ani a căzut de la înălţime. Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, care desfăşoară verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Conform primelor date, tânărul ar fi desfăşurat reparaţii la sistemul pluvial al unui bloc de locuinţe, iar la un moment a căzut de pe acoperiş. A fost preluat şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...