Un traficant a aruncat punga cu droguri chiar când era încătușat de poliție

Antonio Drăgan, un traficant din Baia Mare cunoscut după ce a bătut un poliţist local, dar şi pentru faptul că vindea droguri încă din anul 2018, a fost filmat în timp ce arunca o pungă cu droguri chiar când era încătuşat de poliţişti.

El a încercat să fugă din ţară prin PTF Petea, însă a fost prins, în timp ce fraţii săi şi alţi complici, toţi implicaţi în traficul de droguri din Baia Mare, au fost săltaţi de mascaţi după mai multe percheziţii.

„La data de 22.07.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 5 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2018 – 2021, inculpații au achiziționat, transportat, preparat, ambalat deținut și comercializat substanțe cu efecte psihoactive la prețul 10 lei / plic.

La data de 22.07.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Maramureș au efectuat un număr de 13 percheziții domiciliare, pe raza județelor Maramureș și Satu Mare, în urma cărora au fost ridicate 142 de pliculețe cu substanță albă, pulverulentă și substanță vegetală, de culoare verde, susceptibilă de a avea un efect psihoactiv, 1.835 de pliculețe din material plastic transparent, prevăzute cu ziplock, precum și suma de 52.556 de lei.

De asemenea, au mai fost ridicate trei grindere, o pipă și mai multe recipiente, o pungă din material plastic, neagră, care conținea cinci perechi de mănuși, 13 sticluțe și 15 pungi din hârtie (o pungă din hârtie care conținea o substanță vegetală de culoare verde) și alte obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie”, se arată într-un comunicat al anchetatorilor.

Vineri, 23 iulie 2021, Tribunalul Maramureş a dispus arestarea preventivă a celor cinci suspecţi de trafic de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...