Un traseist politic din Brașov, în conducerea Autorității pentru Digitalizarea României

Echipa de conducere de la Autoritatea pentru Digitalizarea României (ARD) s-a mărit astăzi prin numirea unui nou vicepreședinte, care are un cazier politic de invidiat.

Brașoveanul Dragoș Tohănean a fost numit astăzi în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității pentru Digitalizarea României.

Numirea acestuia este oarecum surprinzătoare întrucât acesta este un politician tânăr din Brașov, cadru didactic asociat al Universității Transilvania și proprietar al unei firme IT, care a bătut toate recordurile în materie de traseism în 2020: în cu șase luni a schimbat patru partide.

A fost în USR, după care o scurtă vreme s-a dat drept independent, pentru ca ulterior să intre în ALDE, apoi în Pro România, iar acum e membru de bază al PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...