Un traseist politic din Brașov, în conducerea Autorității pentru Digitalizarea României

Echipa de conducere de la Autoritatea pentru Digitalizarea României (ARD) s-a mărit astăzi prin numirea unui nou vicepreședinte, care are un cazier politic de invidiat.

Brașoveanul Dragoș Tohănean a fost numit astăzi în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității pentru Digitalizarea României.

Numirea acestuia este oarecum surprinzătoare întrucât acesta este un politician tânăr din Brașov, cadru didactic asociat al Universității Transilvania și proprietar al unei firme IT, care a bătut toate recordurile în materie de traseism în 2020: în cu șase luni a schimbat patru partide.

A fost în USR, după care o scurtă vreme s-a dat drept independent, pentru ca ulterior să intre în ALDE, apoi în Pro România, iar acum e membru de bază al PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...