Turist ucis de un elefant în timpul unui safari

Un turist de origine saudită a murit, după ce fost călcat în picioare de un elefant în timpul unui safari într-un parc din Uganda, a anunţat miercuri un responsabil oficial din domeniul faunei sălbatice.

Tragedia a avut loc marţi în Parcul Naţional Murchison Falls, după ce bărbatul a părăsit vehiculul cu care se deplasa pentru a arunca o privire mai îndeaproape împreună cu prietenii săi, potrivit unui comunicat.

S-au oprit din drum, iar turistul a coborât din mașină. Atunci elefantul s-a năpustit asupra lui şi l-a ucis pe loc”, scrie în comunicat, potrivit The Guardian.

Responsabilii parcului au precizat că poliţia va investiga moartea lui Ayman Sayed Elshahany şi va revizui protocoalele de securitate pentru a „preveni repetarea unor astfel de incidente”.

În 2018, un leopard l-a ucis pe fiul de trei ani al unuia dintre gardienii din alt parc naţional, situat în vestul ţării, iar în urmă cu câțiva ani, o femeie(turist) a fost ucisă de un tigru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...