Exemplu de moralitate la 91 de ani: Un veteran de război s-a vaccinat anti-Covid-19

Veteranul de război Sabin Husariu dă un exemplu de moralitate. La cei 91 de ani ai săi acesta s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Vaccinul anti-Covid-19 este al doilea pentru acesta. Sabin Husariu s-a imunizat în urmcă cu 85 de ani împotriva variolei.

„Sabin Husariu, în vârstă de 91 de ani, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial și reprezentant al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala “Avram Iancu” Cluj, s-a prezentat la centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca senin și încrezător pentru a se vaccina împotriva COVID-19.

Acesta s-a născut într-o localitate defavorizată, cu tatăl refugiat, fiind copil de trupă încă de la vârsta de 12 ani. Ultimul vaccin important i-a fost administrat în urmă cu 85 de ani, împotriva variolei.

Distinsul veteran de război a ales să se vaccineze pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a RO Vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole