Una dintre cele mai sexy femei din lume e din Ucraina (VIDEO)

„Astăzi, sunt o ucraineancă mândră. Deși familia mea s-a mutat în Statele Unite în 1991, eu m-am născut în Cernăuți, Ucraina, în 1983″, a scris actrița Mila Kunis pe pagina de campanie GoFundMe.

Numele real al celebrei actrițe și fotomodel Mila Kunis este Milena Markovna Kunis (Мiлена Маркoвна Кунiс). Ea s-a născut la 14 august 1983, în Cernăuți. S-a mutat din Ucraina în Los Angeles, împreună cu familia, în 1991, pe când avea vârsta de 7 ani.

În timpul școlii, s-a înscris la diverse cursuri de actorie ca și activitate după ore, iar curând a fost descoperită de un agent. A apărut în câteva reclame și seriale înainte să primească primul ei rol important, pe când avea aproape 15 ani. A interpretat-o pe Jackie Burkhart în serialul That ’70s Show. Din 1999, ea este vocea personajului Meg Griffin în serialul animat Family Guy. Rolul care a făcut- o cunoscută în industria filmului a fost cel al lui Rachel Jansen din comedia romantică Forgetting Sarah Marshall, apărută în 2008. Printre filmele în care a jucat se numără Max Payne (2008), The Book of Eli (2010), comedia romantică Friends with Benefits (2011), comedia Ted (2012), fantezia Oz the Great and Powerful (2013), Wicked Witch of the West, precum și thriller-ul psihologic Black Swan (2010). Rolul pe care l-a interpretat în Black Swan i-a adus consacrarea în industria filmului.

Inflamaţie cronică a irisului

În anul 2012, actriţa Mila Kunis era ridicată la rang de zeiţă în numărul pe luna noiembrie al revistei americane Esquire, fiind votată la acel moment drept „Cea mai sexy femeie în viață”. Tot în acel an, Kunis şi-a făcut publică relaţia cu Ashton Kutcher. Actrița avea la activ o despărțire de Macaulay Culkin, după o relaţie care a durat opt ani.

Ea mărturisea într-un interviu că a existat o perioadă când nu vedea decât cu un singur ochi! „Nu am văzut cu un ochi timp de mulţi ani şi nimeni nu şi-a dat seama”, spune Mila, care suferea de o inflamaţie cronică a irisului. Din fericire, Kunis şi-a făcut o operaţie, în urma căreia şi-a recuperat vederea la ochiul bolnav.

Mila și Kutcher, donație pentru Ucraina

În prezent, Mila Kunis și soțul său, actorul Ashton Kutcher, îi susțin pe cei afectați de războiul din Ucraina s-a născut. Cei doi au postat o declarație video pe Instagram despre situația dramatică din Ucraina, dar și despre modul în care vor să ajute.

Kunis a început prin a spune că se consideră americancă și este mândră de acest lucru, având în vedere că familia ei s-a mutat în America atunci când ea avea șapte ani. Cu toate acestea, actrița spune că „nu a fost niciodată mai mândră că este ucraineancă”.Ashton și cu mine am decis să oferim o donație de 3 milioane de dolari pentru Airbnb.org și Flexport.org prin intermediul GoFundMe.org, într-un efort de a strânge 30 de milioane de dolari”, a spus Mila în video-ul publicat pe Instagram. Până vineri la prânz, campania a acumulat fonduri de peste trei milioane de dolari, cea mai mare donație, de 2,5 milioane de dolari venind din partea omului de afaceri și filantropului american Ron Conway.

Astăzi, sunt o ucraineancă mândră. Deși familia mea s-a mutat în Statele Unite în 1991, eu m-am născut în Cernăuți, Ucraina, în 1983″, a scris Mila pe pagina de campanie GoFundMe. „Ucrainenii sunt oameni mândri și curajoși, care merită ajutorul nostru când au nevoie de el”, a continuat actrița.

Și niciodată nu am fost mai mândru că sunt căsătorit cu un cetățean ucrainean”, a răspuns Ashton Kutcher.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...