Unde au descoperit dronele ucrainene un „cimitir” de blindate rusești

În apropiere de granița ucraineană, pe teritoriul Rusiei, se află un adevărat cimitir de zeci de vehicule militare și tancuri avariate sau scoase din uz, susțin ucrainenii, care le-au filmat cu ajutorul dronelor.

Vehiculele se află la zece mile de graniță pe teritoriul Rusiei, în apropiere de localitatea Golovchino, unde au fost depozitate, după ce au suferit avarii în luptele din Ucraina, potrivit ObservatorNews. Este vorba de nu mai puțin de 57 de echipamente militare individuale, dintre care cel puţin 17 tancuri de luptă.

Zborurile de recunoaștere cu dronele Lelelka deasupra teritoriului Rusiei sunt gestionate zilnic de către o unitate de contrainformații ucraineană cu sediul într-un buncăr secret din apropierea graniței.

Sursa: Observatornews

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...