Unde construiește Apa Nova un parc fotovoltaic pe un teren de 3,5 ha în București

Compania franceză Apa Nova investește peste 2,5 milioane euro într-un parc fotovoltaic în București, autorizația de construire fiind obținută deja.

Centrala fotovoltaică din Capitală va avea 2,7 MW și va fi amplasată pe un teren de circa 3,5 hectare aferent stației de pompare Sud a Apa Nova (strada Șinei).

În același timp, firma mai are 3 proiecte de montare de instalații fotovoltaice mai mici, în vederea obținerii statutului de prosumator. Proiectele sunt  gândite la o putere instalată cumulată de 0,575 MW, cu costuri însumate estimate la aproape 530.000 euro, plus TVA (630.000 euro în total).  

”Sistemul electric fotovoltaic va produce energie electrică având sursa regenerabilă reprezentată de energia solară și va livra energia produsă consumatorilor racordați la barele sistemului, loc de consum al operatorului economic beneficiar al investiției”, au declarat reprezentanții Apa Nova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...