Unde organizează PMB Târgul de Paște, în acest an

Publicat: 27 mart. 2023, 09:01, de Viorela Pitulice, în ACTUALITATE , ? cititori
Unde organizează PMB Târgul de Paște, în acest an

În acest an, Primăria Municipiului București (PMB) organizează târgul de Paște în parcul Herăstrău, în perioada 7-17 aprilie, intrarea fiind gratuită. Accesul la târg se va face dinspre Charles de Gaulle şi Expo Flora, pe aleile principale.

Târgul de Paște a fi deschis în fiecare zi în această perioadă, în intervalul orar 10.00 – 21.00, și va găzdui peste 75 de căsuțe. Vizitatorii vor putea descoperi aici obiecte meşteşugăreşti şi produse tradiţionale, precum ouă încondeiate, ii, icoane pictate, accesorii şi bijuterii şi decoraţiuni pentru masa de Paşte

.„Producători și meșteșugari din toate colțurile țării își vor expune produsele tradiționale și obiectele meșteșugărești timp de 11 zile. Meșterii populari vor dezvălui secretele tehnicilor folosite, în cadrul unor demonstrații de încondeiere a ouălor de Paște, de realizare a unor obiecte și decorațiuni. Vor fi ateliere de creație și pentru copii, în care vor putea să realizeze decorațiuni tematice”, a transmis Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.