Unde petrece președintele Iohanis minivacanța de 1 Mai

Avionul închiriat de Administraţia Prezidenţială pentru vizita din America Latină a preşedintelui Klaus Iohannis a aterizat, vineri, pe aeroportul din Constanţa, ceea ce înseamnă că este foarte posibil ca șeful statului să petreacă ziua de 1 Mai la vila de protocol de la Neptun.

La retur, avionul a zburat din Buenos Aires (Argentina) spre Constanţa cu stop pentru realimentare în Capul Verde, potrivit BoardingPass.

”Boeingul 737-900ER închiriat de Administraţia Prezidenţială pentru vizita din America Latină a preşedintelui tocmai a aterizat pe aeroportul din Constanţa”, a aratat, vineri, BoardingPass.

O vilă celebră

Vila de la Neptun în care se pare că petrece vacanța de 1 Mai președintele Iohannis, potrivit Replicaonline.ro, se numește Nufărul. Aceasta are o piscină acoperită și seră cu plante exotice, precum și plajă privată.

Înainte de 1989, vila era folosită și de familia Ceaușescu. Vila de la Neptun a fost construită în anii ’60 alături de alte sase vile (Panseluta, Lotus, Trandafirul, Ghiocelul, Ambasador) pentru membrii comitetului executiv al PCR, apropiatii lui Nicolae Ceaușescu cu funcții în stat, dar și pentru invitații de rang înalt și alti președinți.

Toate vilele aveau piscina, cramă și cinematograf și adăpost anti-aerian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...