Unde s-au înăsprit RESTRICȚIILE pentru adunările publice

Întâlnirile în aer liber vor fi limitate la 15 persoane, faţă de 200 până acum. Este anunțul premierului irlandez Micheal Martin.

Guvernul irlandez a decis să înăsprească restricţiile pentru adunări publice, inclusiv în incintele sportive, pentru a împiedica o creştere a contaminării cu noul coronavirus, potrivit AFP. ”Nu suntem într-o etapă în care putem reveni la normalitate. Suntem din nou într-un moment critic. Dacă dorim să limităm numărul persoanelor care se îmbolnăvesc grav sau mor din cauza virusului, trebuie să urmăm aceste măsuri de sănătate publică”, a subliniat premierul irlandez.

Cafenele şi restaurante, deschise

Cel mult şase persoane se pot reuni în interior şi nu peste 50, cu excepţia serviciilor religioase, cum ar fi slujbele sau ceremoniile de căsătorie. Cafenelele şi restaurantele vor putea rămâne deschise respectând distanţarea fizică, dar se vor închide la 23:30. Evenimentele sportive vor fi organizate fără public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...