Unde și când are loc nunta Ginei Pistol și a lui Smiley: „Nu suntem pe tradițional”

Sâmbătă, pe 27 mai, are loc nunta Ginei Pistol și a lui Smiley și chiar dacă nu au oferit prea multe detalii până acum despre marele eveniment din viața lor, s-a aflat unde se va ține petrecerea.

Smiley și Gina Pistol au anunțat că fac nuntă (spre bucuria fanilor!) într-un mod inedit: s-au filmat în timp ce vorbeau despre nuntă și faptul că a fost cerută în căsătorie, iar apoi l-a încărcat pe rețelele de socializare, unde a devenit viral într-un timp foarte scurt.

Gina Pistol și Smiley sunt acum în febra pregătirilor de nuntă. Cele două rochii ale ei sunt gata, costumul lui ginerică de asemenea, verighetele personalizate sunt puse la loc sigur. Potrivit Cancan.ro, cei doi au ales ca nunta lor să fie la Palatul Snagov, înconjurați de verdeață și care le oferă discreție maximă.

De asemenea, invitații ar putea avea supriză să o audă pe Gina Pistol cântând, însă cu toate astea logodnica lui Smiley nu vrea să respecte obiceiul furatului miresei, deoarece nu vrea să piardă niciun moment din nuntă.

O să am două rochii. Am văzut una, aștept să fie gata. O să cânte toată lumea, inclusiv eu. Abia aștept să fredonez „Se mărită Gina mea”. Noi nu suntem pe tradițional. Nu (se fură mireasa). Mă voi apăra, pe mine nu mă fură nimeni. O să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră. Ca să mă duc să ce? Nu vreau„, a declarat Gina Pistol.

Deși până la nună mai sunt doar câteva zile, Smiley și Gina Pistol nu au ales încă melodia pe care vor face valsul mirilor.

„Nici la asta nu m-am hotărât (n.r. piesa pentru dansul mirilor). Nu știm, pentru că noi nu avem o piesă a noastră. Noi aveam albume întregi. Am nașii lui Josephine și nașii noștri de căsătorie, prieteni vechi. Nu sunt pregătit cu tradițiile astea. Mă interesează dansul găinii. Sigur Gina va cânta la nuntă.”, a declarat Smiley, la Radio ZU.

Smiley s-a gândit la Athos pentru petrecerea burlacilor.

„Nu mai atâția prieteni burlaci și mi se pare inutilă. Să vă explic unde m-am gândit să îmi fac petrecerea burlacilor. La Athos. E muntele burlacilor. E frumos. Am fost de mai multe ori”, a mai spus Smiley.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...