Unul dintre concurenții Netflix se lansează în România

Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a confirmat lansarea în România, alături de alte 41 țări și 11 teritorii, în vara acestui an.

Disney+ este unul dintre concurenții Netflix, care s-a bucurat de o creștere susținută încă de la lansare. Are acum peste 118 milioane de abonați la nivel mondial. Include conținut original exclusiv și mii de episoade și filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și divertisment general de la Star.

Nu se știe încă prețul abonamentului, dar „pe piață” se discută faptul că, pentru lansare se vor plăti aproximativ 7 euro pe lună.

Iată care este lista completă de ţări, în ordine alfabetică, unde se va lansa Disney+ în această vară: Albania, Algeria, Andorra, Bahrain, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Egipt, Estonia, Grecia, Ungaria, Irak, Israel, Iordania, Kosovo, Kuweit, Letonia, Liban, Libia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Muntenegru, Maroc, Macedonia de Nord, Oman, Palestina, Polonia, Qatar, România, San Marino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...