Urmează continuarea filmului „Godzilla vs Kong”

Al cincilea film al „MonsterVerse” produs de studiourile Warner şi Legendary, după „Godzilla” (2014), „Kong: Skull Island” (2017), „Godzilla 2: King of the Monsters” (2019) şi Godzilla vs. Kong (2021), rămâne un mister.

Scenariul nu a fost încă dezvăluit şi nici distribuţia nu se cunoaşte. Godzilla şi King Kong se vor înfrunta din nou. Cele două creaturi vor trăi o nouă aventură care va fi filmată în următoarele luni în Australia, potrivit Variety.

„Godzilla vs. Kong” a avut un mare succes. În aprilie 2021, a realizat cel mai bun debut pentru un film hollywoodian la nivel mondial de la începutul pandemiei, cu încasări de 123,1 milioane de dolari. O cifră cu atât mai impresionantă cu cât filmul era atunci disponibil şi pe platforma HBO Max.

Proiectul încă fără un titlu va primi 16 milioane de dolari australieni (11,8 milioane dolari americani) prin programul de stimulare a locaţiei de 540 milioane dolari australieni (399 milioane dolari americani) al guvernului federal australian.

O subvenţie suplimentară de 6,3 milioane dolari australieni (4,66 milioane dolari) va veni de la agenţia de stat Screen Queensland şi Production Attraction Strategy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...