„Urmează săptămâni foarte dure”. Politologul Cristian Pîrvulescu, despre ce se va întâmpla în Ucraina

Crimele care au loc în Ucraina sunt consecințele propagandei care a funcționat în ultimii 20 de ani în Rusia, este de părere politologul Cristian Pîrvulescu.

Prin acest tip de crime, spune Cristian Pîrvulescu, Putin ar încerca să forțeze Occidentul să cedeze, ceea ce nu se va întâmpla.

Însă, după cum evidențiază politologul, următoarele săptămâni ale războiului ar putea să fie foarte dure.

„Ne așteptăm ca cele câteva săptămâni până la Paște, și după Paște, până la 9 mai, să fie extraordinar de dure. Ceea ce s-a întâmplat la Mariupol ar putea să se întâmple peste tot în Sud, probabil și la Odessa”, a punctat Pîrvulescu la Radio Europa FM.

Terorizarea populației, posibil să se repete 

El a mai adăugat că terorizarea populației civile, așa cum am văzut-o la Bucea, este posibil să se repete în foarte multe părți.

„Pentru că Putin vrea să aibe foarte multe rezultate militare pe teren, ca să poată să negocieze. Altfel, este înfrânt. dar, la un moment dat, nici Rusia nu poate să ducă acest război la nesfârșit. I-am auzit pe unii vorbind că războiul ar putea dura ani de zile. Rusia nu poate duce atât. Nu are resurse”, a mai spus politologul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Ce produse alimentare se pot cumpăra cu tichetele sociale de 250...

Tichetele sociale de 250 lei reprezintă un sprijin material acordat persoanelor vulnerabile, scopul fiind compensarea unei părți din cheltuielile cu hrana ce asigură traiul...