Urs filmat când zburda liber, noaptea, pe străzile din Sibiu (VIDEO)

Orașele de la munte sunt des vizitatea noaptea de urși, aceștia preferând mai ales gunoaiele din spatele blocurilor. Însă, în plin centrul Sibiului, un urs la plimbare încă reprezintă o raritate.

Un sibian a filmat, luni seară, un pui de urs care alerga pe străzile din orașul de pe Cibin. Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert prin care le cereau oamenilor să nu se apropie de animalul sălbatic, relatează Ora de Sibiu și Turnul Sfatului.

După ce mai multe persoane au apelat numărul unic de urgență 112, în zona Rampa Ștefan cel Mare din Sibiu au fost mobilizate un echipaj SMURD, pentru a răspunde la orice solicitări medicale, precum și echipaje ale Inspectoratului Județean de Jardarmerie și IPJ.

De asemenea, au emis un mesaj RO-Alert de atenționare privind prezența ursului pe străzile din Sibiu, îndemnând populația să nu iasă din locuințe și să nu interacționeze cu puiul de urs. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Ce discuții poartă un șef din poliție cu interlopii! DGA și...

Șoc în instituția poliției din Buzău, odată cu dezvăluirile făcute publice de Ziarul Puterea privind presupusa implicare a șefului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ)...