USR-PLUS: „Cîțu folosește resursele publice pentru a tranșa alegerile de la congres”

Primul – ministru Florin Cîțu este acuzat de liderul deputaților USR PUS, Ionuț Moșteanu, că folosește resursele publice pentru a tranșa alegerile de la congres.

„Am auzit zilele trecute în spațiul public acea sintagmă <cât vrei ca să închid acum?>, spusă de Florin Cîțu unui președinte de filială. Asta dovedește din nou cât de periculos este Florin Cîțu cu fiecare zi pe care o petrece cu mâna și cu pixul în banii românilor. De acolo, de la Guvern, folosește resursele publice pentru a tranșa alegerile de la congres. Nu credeam că o să auzim așa ceva, de la epoca Dragnea, de la un lider de partid, un lider care acum câteva luni părea revoluționar”, spune Ionuț Moșteanu.

El spune că respectiva sintagmă face aluzie la „mufarea la banii publici”.

Moșteanu a spus că întoarcerea USR PLUS la guvernare cu Florin Cîțu este exclusă.

O colaborare instituțională va fi necesară în momentul în care refacem coaliția. Omul cel mai important într-o viitoare colaborare este noul premier”, menționează Moșteanu, întrebat care ar fi relația USR cu Florin Cîțu, dacă va devenit președintele PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...
Szokocs Laszlo Klaus-Iohannis

Delir, provocare și sfidare incredibilă la adresa României: Iohannis, somat să...

Printr-un document denumit „Declarația de independență a Transilvaniei” transmis de un așa zis președinte al Comitetului pentru Independența Transilvaniei, Partium și Banat, președintele României...