Va fi ejectat PSD de la guvernare?

Evenimentele și incidentele de ieri de la Ziua Marinei au scos în evidență tensiunile dintre liderii coaliției de guvernare și, totodată, au lăsat loc la o mulțime de speculații politice.

La festivitățile de ieri de la Constanța dedicate Zilei Marinei au lipsit liderii PSD și UDMR, Marcel Ciolacu și Hunor Kelemen, fapt pentru care șeful statului Klaus Iohannis a fost doar flancat de premierul Nicolae Ciucă, președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, și ministrul de Interne, Lucian Bode.

Singurul reprezentant al PSD al fost ministrul Apărării, Vasile Dîncu, care a stat stingher la festivități fiind ignorat de cei mai sus menționați. Totodată, întreruperea slujbei oficiate de Arhiepiscopul Tomisului a lăsat loc la o mulțime de speculații ținând cont că IPS Teodosie a fost și este un susținător al PSD.

Potrivit informațiilor noastre, mișcările de ieri de la Ziua Marinei nu au fost deloc întâmplătoare și deja PNL, cu ajutorul lui Klaus Iohannis, se pregătește ca din toamnă să scoată PSD de la guvernare.

Va fi interesant de urmărit cine pe cine va scoate de la guvernare, adică PNL pe PSD sau PSD pe PNL, pentru că valul scumpirilor la alimente, energie, gaze și carburanți va arunca în aer scena politică românească, iar decontul politic va fi unul uriaș și niciun partid nu este dispus să și-l asume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...