Vacanță la mare? Cîțu: Vreau să pregătim cât mai bine acest sezon

Premierul Florin Cîţu a declarat, fiind prezent la Constanța, că își dorește ca sezonul estival să fie pregătit cât mai bine posibil.

„Vreau să pregătim cât mai bine sezonul estival, e foarte important pentru toți, pentru mine în special. După un an de pandemie, vreau să arătăm că putem deschide sezonul estival și în siguranță. După discuția cu reprezentanții industriei am convingerea că va fi bine, avem soluții inovative și interesante. Avem susținerea industriei pentru campania de vaccinare. Pentru a avea un sezon de succes în România, pe litoral, trebuie să lucrăm împreună. Îi asigur pe toți de susținerea mea.

Am vorbit de propunerile către Comitetul interministerial de mâine care vizează direct industria turismului de pe litoral. Unele sunt deja prezentate în spațiul public: pe plajă fără mască, să stăm la restaurant cu capacitate maximă în anumite condiții, la hotel la fel. Am discutat mai multe măsuri. Din partea industriei am primit soluții foarte bune pe care le vom pune pe masa Comitetului interministerial.

Promisiunea mea e că vom avea aceste soluții aprobate la timp ca să începem de la 1 iunie o prima etapă de relaxare și a doua de la 1 august”, a declarat, joi, la Constanţa, premierul Florin Cîţu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...