Vaccinarea anti-COVID va fi necesară în fiecare an

Deși unii se plâng de doza trei de vaccin anti-COVID, ar trebui să știe că aceasta nu va fi ultima și că e probabil ca vaccinarea anti-COVID să fie necesară în fiecare an.

Producătorul primului ser autorizat, Pfizer, consideră că vaccinul reprezintă principala armă în lupta împotriva pandemiei și, cel mai probabil, va trebui folosită în fiecare an.

„Nu ştim exact cât durează protecţia oferită de doză trei, doză booster. Sunt foarte încrezător că rezistă cel puţin 12 luni, dar nu cu certitudine.

Dacă ar fi să presupun, în baza a tot ce ştim până acum, aş spune că cel mai probabil va fi necesară revaccinarea anuală pentru a menţine un nivel robust şi foarte, foarte ridicat de protecţie”, spune Albert Bourla, directorul executiv Pfizer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...