Vaccinarea prin operatorii economici ia amploare. Primele cifre ale campaniei sunt încurajatoare

Demarată în această săptămână, campania de vaccinare prin implicarea agenților economici se dovedește un succes. 79 de companii din țară au început vaccinarea angajaților, fiind deja imunizate aproape 5.000 de persoane.

„Operatorii economici privați susțin campania de vaccinare! Cifrele centralizate în urmă cu câteva ore ne arată că 79 de companii au demarat deja activitatea de imunizare a angajaților, din care 16 sunt operatori din industria ospitalității (HoReCa). Ne dorim ca angajații să fie protejați, iar românii să meargă fără teamă la hoteluri, restaurante și cafenele”, susține secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu.

Un număr de 25 de echipe mobile au fost prezente în centrele organizate provizoriu de către angajatori și au fost vaccinate anti-COVID 4.961 de persoane. Acestora li se adăugă aproape 2.000 de persoane care au trecut, miercuri, prin centrele mobile.

În aceste centre mobile au fost vaccinate 40 de persoane în localitatea Hălmagiu (jud. Arad), 40 de persoane în localitatea Leordeni (jud. Argeș), 57 de persoane în localitatea Răchitoasa (jud. Bacău), 261 de persoane în localitățile Negru Vodă și Adamclisi (jud. Constanța), 1.059 de persoane în localitățile Afumați, Moara Vlăsiei, 1 Decembrie, Chiajna (jud. Ilfov), 120 de persoane în localitățile Bistra, Bârsești, Oarța de Jos (jud. Maramureș), 90 de persoane în localitățile Bălăcița, Cujmir, Gruia (jud. Mehedinți), 45 de persoane vaccinate în localitățile Marpod și Chirpăr (jud. Sibiu).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...