Văduva lui Victor Socaciu, în scandal cu Marina Almășan: „Când era în stare gravă în spital, nu i-a păsat de el”

Marina Almășan a atacat-o în repetate rânduri pe văduva lui Victor Socaciu, fostul ei soț. Acum îi declară dragostea regretatului artist și îi deplânge moartea, însă Brândușa Simion susține că nu i-a păsat de el în ultimii 10 ani. Nici măcar când era internat în stare gravă în spital.

Văduva lui Victor Socaciu susține că Marina Almășan ar fi inventat numeroase povești, care l-ar fi durut pe artist. Una dintre ele ar fi că acesta i-ar fi cerut 200.000 de euro ca să poată divorța de el.

‘Dacă inventezi povești, trebuie, ori să fii foarte inteligent ori să ți le notezi. Altfel, te încurci în ele și începi să te contrazici singură și să te cam faci de râs. Mai ales când poveștile durează 10-12 ani. Nici Nostradamus nu le mai poate ține șirul. Din păcate, mai există arhive în presă și mai există una personală, care conțin aceste „opere” din 2012 și până în prezent’, a declarat Brândușa Simion pentru viva.ro.

Văduva lui Victor Socaciu se întreabă care au fost momentele în care Marina Almășan spunea adevărul: în 2012 sau acum, când îl regretă?

‘De exemplu, când spunea doamna adevărul? În 2012, atunci când vorbea despre șantajul la care a fost supusă mulți ani, sau acum, când își exprimă dragostea și părerea de rău nesfârșită?

Știați că, pentru acel articol mizerabil, Victor a depus plângere împotriva ei? Iar eu, spre deosebire de alții, pot demonstra orice lucru pe care îl spun cu documente și cu martori.

Cum se pupă dragostea asta mare și interesul vădit din ultima vreme cu faptul că, tot în scrierile ei de odinioară, îi dorea să fie „țintuit pe un pat de spital că să aibă răgazul să parcurgă istoria relației lor”? Nu stau să dezmint fiecare vorbă pe care o scoate, nici n-aș putea să țin pasul cu imaginația ei’, a declarat Brândușa Simion.

Victoraș Socaciu nu i-a mai răspuns tatălui său la telefon

Văduva lui Victor Socaciu a susținut că Victoraș, fiul lui Victos Socaciu, nu i-a mai răspuns tatălui său la telefon, în ultimii doi ani.

Dar aș fi curioasă să aflu, și nu înțeleg de ce nu întreabă presa, care sunt „mai mulți medici” care și-au riscat credibilitatea și locul de muncă și i-au povestit pe îndelete’ aspecte din perioada în care Victor a fost internat, încălcând cel puțin 10 articole din diferite legi (a pacientului, de exemplu, sau a exercitării profesiei de medic), precum și Regulamentul Intern al spitalului?

Mai bine ar povesti adevărul de necontestat, și anume, că timp de 2 ani, în ultimii lui doi ani de viață, fiul ei nu i-a mai răspuns nici măcar o dată la telefon sau la mesaje tatălui său, pentru că era supărat.

Nici măcar în aprilie, când știa toată țara că e în stare gravă în spital, nu i-a păsat de el. În tristețea pe care i-a pricinuit-o acestă purtare, Victor ajunsese să-și pună chiar întrebarea dacă e fiul lui. Mulți dintre apropiați știu deja pentru că le-a povestit cu amărăciune chiar Victor. Alții poate vor afla despre neliniștile și tristețea lui din cartea autobiografică pe care începuse să o scrie, Timpul rămas’, a mai declarat Brândușa Simion.

Marina Almășan și regretatul Victor Socaciu au divorțat în 2012, după 16 ani de mariaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...