Val de amenzi pentru parcări neregulamentare, în Sectorul 2

Peste 3.000 de amenzi, într-o singură lună. Atâtea contravenții au aplicat autoritățile din Sectorul 2 pentru parcări neregulamentare.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că autoritatea locală a dat, într-o singură lună, peste 3.000 de amenzi pentru parcări neregulamentare.

„Vă rog aveţi grijă unde vă lăsaţi maşina. Nu pe trecerea de pietoni. Nu în staţia de autobuz. Nu blocând trotuarul pe unde circulă elevii. Am depăşit 3.000 de amenzi într-o lună. Sper că s-a înţeles că nu glumim. Siguranţa oamenilor e mai importantă decât un loc de parcare la scară”, a scris edilul, sâmbătă, pe Facebook.

6 COMENTARII

  1. O sa mai dati incape atat. Nu sunt locuri de parcare, nu ati construit nimic decat trotuare taiate pentru masini. Apoi mai trebuie schimbate sensuri de circulatie. Oe un singur sens pe strada Pargari, pe strada Grigore Ionescu, unde se parcheaza pe ambele trotuare, f.inguste si pietonii merg pe carosabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...