Vali Bărbulescu s-a însurat! Cu ce femei celebre s-a iubit DJ-ul în trecut

După o relație de câteva luni, Vali Bărbulescu s-a însurat cu cântăreața Maria Andreea, la doi ani de la despărțirea de modelul Delia Tudose. Relația dintre ei a durat 12 ani, de vină pentru despărțire fiind apropierea dintre Vali Bărbulescu și Otiniela, în perioada în care au fost concurenți la Ferma, reality show-ul de la Pro TV.

Anul trecut, Vali Bărbulescu a cunoscut-o pe Maria Andreea și la doar câteva luni a cerut-o de soție. Vineri, 28 aprilie au spus DA la Starea Civilă, în București, și au avut apoi o petrecere discretă, în stil italian, la care au fost invitați doar familia și prietenii foarte apropiați.

„28.04.2023. Avem și noi un anunț de făcut: JUST MARRIED! 🤍 (Proaspăt Căsătoriți n.r)”, a fost mesajul cântăreței pe pagina sa personală de Instagram, însoțit de un scurt videoclip.

Cei doi nu au ales hainele tradiționale pentru căsătorie, ea fiind îmbrăcată într-o rochiță scurtă bleu, iar el a ales un costum în culori deschise cu un sacou albastru. Și cu siguranță și-au exprimat fericirea într-un mod unic, cu o plimbare pe un scuter, în stil italian.

Cu cine s-a mai iubit Vali Bărbulescu

Dacă despre viața amoroasă a Mariei Andreea nu se știe nimic, Vali Bărbulescu a avut o experiență bogată cu femeile.

În septembrie 2020, Vali Bărbulescu s-a despărțit de modelul Delia Tudose, după 12 ani de relație, dintre care 2 de logodnă. La ieșirea din competiție, Dj-ul i-ar fi propus Otnielei să iasă în oraș cu el și iubita lui, cu scuza că partenera lui de viață este bisexuală și că i-ar surâde ideea unei partide amoroase în trei. Delia Tudose a înnebunit, atunci când a aflat de avansurile pe care Bărbulescu i le făcea colegei de emisiune.

El a fost însurat cu cu Irene Pârvu, fostă vedetă a postului B1 TV, de care a divorțat în 2005. De-a lungul timpului, presa a consemnat relațiile DJ-ului cu femei celebre: bebelușa Delia Florea, Jojo și chiar Lili Sandu.

Despre cea din urmă, chiar el a recunoscut, în cadrul emisiunii „Ferma vedetelor” (PRO TV). „Am fost cu Lili (n.r. Sandu). Mă gândesc dacă să-i spun (n.r. lui Silviu Ţolu) sau nu. Am fost un an cu ea”, a povestit Vali Bărbulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...