Vânzări de 100 de milioane de euro pentru un magazin online de haine

Un cunoscut magazin online de haine a raportat vânzări de 100 de milioane de euro la doar un an de la lansarea platformei pe piața din România.

Platforma About You a raportat, la un an de activitate pe piaţa din România, vânzări de peste 100 de milioane de euro.

Cifra reprezintă echivalentul a mai mult de trei milioane de articole vândute.

„Primul an pe piaţa din România a fost unul extraordinar şi ne bucurăm de aprecierea şi încrederea venite din partea clienţilor. Vedem mult potenţial de dezvoltare în perioada următoare şi ne propunem să devenim lideri de piaţă în rândul magazinelor online de fashion din România. Vom continua să ne adaptăm preferinţelor locale şi vom extinde gama de produse, vom continua să îmbunătăţim calitatea serviciilor şi a experienţei de shopping, dar şi să inovăm cu noi evenimente locale şi colaborări”, a declarat Tarek Muller, co-fondator şi co-CEO al About You.

Retailerul online şi-a extins oferta pentru piaţa românească în ultimul an. Numărul de branduri disponibile pe platforma locală a fost mărit de la 600 la aproape 800.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...