Varianta Delta ar putea deveni dominantă în România. Declarația lui Valeriu Gheorghiță

Coordonatorul campaniei de vaccinare, colonelul Valeriu Gheorghiță, a declarat că răspândirea variantei Delta va deveni dominantă și în România.

De asemenea, acesta a adăugat faptul că perioada sezonului cald creează mai multe oportunități pentru organizarea unor evenimente de vaccinare.

Având această tulpină pe teritoriul României, în anumite cazuri chiar cu dobândire pe teritoriul țării, există evident toate premisele să devină dominantă.

Un alt aspect important este perioada sezonului cald, perioada de vară, în care pot să fie organizate foarte multe evenimente de vaccinare. Aceste două luni sunt foarte importante pentru a asigura un acces cât mai ridicat la vaccinare. În sezonul rece este foarte probabilc a activitatea de vaccinare să se restrângă în centre fixe , în interior.

Cred că este momentul oportun ca în liniște să ne putem asigura protecție pe perioada lunilor următoare. Se estimează la sfârșit de august început de septembrie o creștere a cazurilor și sperăm să nu fie o creștere importantă”, a declarat Valeriu Gheorghiță, potrivit Alephnews.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole