Vasile Dîncu, ministrul Apărării: Lucrăm la un serviciu militar voluntar, de scurtă durată, atât pentru bărbați, cât și pentru femei

Vasile Dîncu (PSD), ministrul Apărării, a declarat că Ministerul nu ia în calcul pentru moment serviciul militar obligatoriu, dar lucrează la un proiect de serviciu militar voluntar, de durată mai scurtă, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Întărirea capacității de apărare trebuie să aibă în vederea o întărirea capacității umane. Avem nevoie de o suplimentare a efectivelor profesionale. Nu este analizată în acest moment revenirea la serviciul militar obligatoriu din mai multe puncte de vedere”, a declarat Dîncu, la TVR. Acesta a invocat apoi printre motive cele de natură constituțională și economică. A punctat, de asemenea, că „analizele noastre arată că nu avem nevoie de forțe așa numeroase”.

Gândim în acest moment o altă soluție pentru un stagiu voluntar, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, pentru o perioadă mai scurtă”, a mai declarat Dîncu.

6 COMENTARII

  1. Bitcoin s-a prezis să „se prăbușească” în 2022, deoarece experții îi avertizează pe investitorii cripto să se retragă. Un expert financiar crede că valoarea Bitcoin s-ar putea reduce la 10.000 USD (7.400 GBP) per monedă.
    Dl Țiriac degetul din mijloc este ceva uzual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...