Vasile Dîncu, tot mai singur în PSD și Guvern

Declarațiile hazardante și fără logică din ultima vreme privind războiul din Ucraina ale ministrului Apărării Naționale, Vasile Dîncu, au iritat pe câțiva lideri PSD, dar și pe unii parteneri strategici ai României.

În ultima vreme, Vasile Dîncu a cam intrat într-un con de umbră și este evitat de majoritatea liderilor PSD dar și de premierul Nicolae Ciucă.

Potrivit informațiilor noastre, zilele lui Vasile Dîncu la conducerea Ministerului Apărării Naționale sunt numărate ca urmare a ieșirilor publice deplasate privind războiul din Ucraina, adică datul cu părerea despre acest conflict, ceea ce a iritat pe mai mulți parteneri strategici ai României.

Ca atare, premierul Nicolae Ciucă a cerut liderului PSD Marcel Ciolacu ca Vasile Dîncu să facă un pas în spate că, altfel, va fi obligat să-l demită, iar șeful statului este de acord cu plecarea acestuia din fruntea MApN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...