Vasile Dîncu, tot mai singur în PSD și Guvern

Declarațiile hazardante și fără logică din ultima vreme privind războiul din Ucraina ale ministrului Apărării Naționale, Vasile Dîncu, au iritat pe câțiva lideri PSD, dar și pe unii parteneri strategici ai României.

În ultima vreme, Vasile Dîncu a cam intrat într-un con de umbră și este evitat de majoritatea liderilor PSD dar și de premierul Nicolae Ciucă.

Potrivit informațiilor noastre, zilele lui Vasile Dîncu la conducerea Ministerului Apărării Naționale sunt numărate ca urmare a ieșirilor publice deplasate privind războiul din Ucraina, adică datul cu părerea despre acest conflict, ceea ce a iritat pe mai mulți parteneri strategici ai României.

Ca atare, premierul Nicolae Ciucă a cerut liderului PSD Marcel Ciolacu ca Vasile Dîncu să facă un pas în spate că, altfel, va fi obligat să-l demită, iar șeful statului este de acord cu plecarea acestuia din fruntea MApN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...