Vaslui: Bărbat cu afecţiuni psihice, căutat de poliţişti după ce a fugit din Spitalul Bârlad

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din comuna Iana, cunoscut cu afecţiuni psihice, este căutat de poliţiştii vasluieni după ce a plecat din Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad, unde fusese transportat cu o ambulanţă în vederea internării.

Pe data de 24 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe data de 20 noiembrie, un bărbat în vârstă de 29 de ani, care a plecat, în mod voluntar, de la o unitate medicală din municipiul Bârlad, unde fusese transportat spre a fi internat, nu a revenit până în prezent la domiciliu şi nici nu a putut fi contactat de membrii familiei. În momentul dispariţiei persoana era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, geacă de culoare neagră şi era încălţată cu o pereche de pantofi sport de culoare albastră„, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Potrivit sursei citate, bărbatul are faţă ovală, o greutate de aproximativ 70 kg şi 1,72 metri înălţime, constituţie atletică şi păr scurt, negru. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...