Verificări urgente la toate podurile de pe drumurile naţionale din zonele afectate de cutremur

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a demarat verificări urgente la poduri ca urmare a cutremurului de azi. Anunțul a fost făcut de reprezentanții instituției pe pagina de facebook.

„Verificări urgente la poduri ca urmare a cutremurului de azi (marți – n.r.). Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin Petruț, a dispus verificări imediate la toate podurile de pe drumurile naționale din zonele afectate de cutremur”, anunță DRDP Craiova.

Reamintim că un cutremur cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter a avut loc marți în zona Oltenia, județul Gorj.

Cutremurul s-a produs la ora 15:16:53 (ora României), la adâncimea de 40 km. Cel puțin două replici cu magnitudinea peste 3 au fost înregistrate.

Cutremurul s-a produs la 102km NV de Craiova, 120km SV de Sibiu, 146km V de Pitești, 161km SE de Timișoara, 183km SE de Arad, 195km S de Cluj-Napoca, 204km E de Belgrade, 208km E de Zemun, 212km NE de Nis, 212km V de Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...