Vești bune: Pârtiile din Poiana Brașov sunt din nou funcționale. Unde se poate schia în condiții optime

Vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă care, în aceast weekend, se pot bucura din nou de zăpadă pe pârtiile din Poiana Brașov. Deși nu a nins, în ultima perioada temperaturile au fost suficient de scăzute pentru producerea zăpezii artificiale.

Tunurile de zăpadă au funcționat încontinuu în ultimele zile pe pârtiile din Poiana Brașov și au creat un strat consistent de omăt, atât în zonele superioare ale masivului, cât și în zonele inferioare. Sunt 30 cm de zăpadă pe Sulinar, Drumul Roșu și între Drumul Roșu și Bradul, iar condițiile pentru practicarea sporturilor de iarnă sunt optime. Și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion, sunt deschise pentru cei care vor să învețe să schieze.

Pe pârtiile din partea superioară a masivului, zăpada măsoară 50 cm și se poate schia în condiții excelente. Tarifele pentru transportul pe cablu variază de la 50 lei, pentru o cartelă de 10 puncte pentru adulți, la 670 de lei, pentru o cartelă cu 240 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...