Vești proaste dinspre negocierile Brexit

Discuțiile legate de aspectele comerciale dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană au regresat și este posibil ca un acord să nu fie semnat, susține editorul politic al Sky News.

Conform acestuia, negociatorul european pentru Brexit, Michel Barnier, ar putea să nu mai revină la Londra la acest sfârşit de săptămână pentru a încheia un acord, a informeat Agerpres, citând Reuters și Sky News.

În pofida negocierilor intense din ultimele 24 de ore mi s-a spus de o sursă britanică că „discuţiile au regresat puţin astăzi„, a scris pe Twitter editorul politic al Sky News, Beth Rigby.

Rigby a mai spus că o sursă europeană a declarat că se aşteaptă ca Barnier să se întoarcă la Bruxelles şi apoi să revină în Marea Britanie în week-end pentru a încheia o înţelegere, dar în lumina ultimelor dezacorduri este posibil ca aceasta să nu se mai întâmple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...