Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton Hadăr

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și nimic, are remunerație lunară de nabab numai din sinecuri de stat.

Peste 11.000 de euro pe lună de la stat pentru familia Hadăr  

Anton Hadăr, liderul  Federației Naționale Sindicate Alma Mater și totodată vicepreședinte la Cartel Alfa, este și vicepreședinte al Senatului de la Universitatea Politehnica din București (UPB), dar pe lângă jobul de la UPB mai are încă 12 sinecuri de stat de unde „dacă nu curge, pică”. Astfel, potrivit declarației de avere de anul trecut, Anton Hadăr a încasat de la UPB în 2021 suma de 436.178 de lei, adică 36.348 de lei pe lună, ceea ce a reprezentat circa 7.500 de euro (vezi documentul în facsimil). Pe lângă jobul de la UPB, în conturile sindicalistului au mai intrat bani din încă vreo 12 sinecuri de stat. Astfel, Anton Hadăr a încasat în 2021 suma totală de 541.509 de lei, adică 45.123 de lei/lună, ceea ce ar reprezentat  un venit lunar de 9.200 de euro. De asemenea, el mai are în patru conturi bancare 717.058 de lei, adică circa 145.000 de euro, plus hârtii de valoare- titluri de stat, certificate, obligațiuni etc de încă 1.267.066 de lei. La acești bani se mai adaugă remunerația lunară a soției, Maria, care este șef serviciu la UPB, de vreo 2.000 de euro. Astfel, lunar, în conturile familiei Hadăr au intrat doar vreo 11.200 de euro, adică cam de trei ori mai mult decât primește președintele Klaus Iohannis.

Hadăr, sindicalistul latifundiar de la Costești-Buzău

Dar din declarație de avere mai reiese că sindicalistul Anton Hadăr are și o zestre imobiliară de invidiat. El împreună cu soția dețin trei case- Telești-Dâmbovița, Costești-Buzău și Chiajna, dar și un apartament în București. De asemenea, familia Hadăr mai deține șapte terenuri, dintre care trei agricole la Costești-Buzău în suprafață totală de 60.669 mp, plus încă 2.500 mp de pădure. Așadar, sindicalistul Anton Hadăr, cel care pozează la televizor în apărătorul profesorilor, este și latifundiar.  

42 COMENTARII

  1. Bravo!!! Universitarii au obținut aceleași lucruri doar prin efortul unui singur om și fără, măcar, să transmită un mesaj de solidaritate cu,, fraierii ” de noi preuniversitarii!!! Bravo Hader!!! Îți meriți toți banii!!!! Și încă ceva, nici nu va înjura nimeni!!!!

  2. Acest individ vorbeste și negociază în numele tuturor , mai nou ne nenorocește cu propunerile lui si pe noi pensionarii din sistemul cotributiv!El propune cât cine și când sa sa primească majorări la pensie ne fiind delegat de nimeni pentru a face acest lucru! O causa comunista de care-i greu sa scapi! Un mizerabil!

  3. Nu este singur. Integritatea și conflictul de interese este ptr fraieri și ptr cei care nu fac parte din echipele (clanuri) celor care conduc instituțiile de învățământ. Studiați declarațiile de avere ale conducătorilor și inspectorilor și veți vedea 3,4,5..joburi în intervalul orar 8 – 16.

  4. Bravo, lui! Nu i-a furat! În sindicat nu ține pe nimeni cu forța, nici nu s-a ales singur ca lider! Comentarii de prost gust! Profesorul nu are nevoie de sindicat ca să intre în grevă și nici nu este obligat să adere!Ați găsit, voi, subiect de discuție! Hai, să punem lider, pe unul fără haine pe el!

  5. Nu imi vine sa cred ca domnul profesor acest moral si luptator pentru cei multi este asa de”” sarac si cinstit”vorba lui Iliescu.Cum deschizi televizorul apare acest individ plin de importanta si ne arata el la tabla ce invata acasa,Rusine!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole