Viața lui Jean-Louis Trintignant, decedat la vârsta de 91 de ani, chiar bate filmul

Jean-Louis Trintignant, legendă a filmului francez, a decedat la vârsta de 91 de ani. Actorul suferea de cancer de prostată, dar ultima sa soție, Marianne Hoepher Trintignant, a declarat presei că Jean Louis Trintignant a decedat liniștit, ”de bătrânețe”, ”înconjurat de apropiați”, scrie presa franceză.

Trei soții și alte legături

Actorul a jucat în peste 120 de filme, multe dintre ele de referință. Dar nu numai viața profesională, dar și cea personală este una de ”film”, în special datorită soțiilor acestuia.

Primul mariaj, în 1954, cu Colette Dacheville. Dar după numai doi ani cei doi divorțează, în special din cauza legăturii lui Jean Louis Trintignant cu Brigitte Bardot.

Cu a doua soție, Nadine Marquand, devenită Nadine Trintignant în 1961, a avut trei copii: Marie, Pauline și Vincent.

În 1973, actorul are o scurtă legătură de numai câteva luni cu actrița Romy Schneider, în timp ce turnau pelicula ”Le Train”.  În 1970, Nadine decide să se despartă de Jean-Louis Trintignant.

Vineri, Jean-Louis Trintignant a plecat și mulți fani îl regretă, printre care Marianne Hoephner Trintignant, cea de-a treia și ultima soție.

Marie-Anne Brigite Fourton, numele real al soției numărul 3, a fost pilot de curse.  Adică, soția celebrului actor nu avea nicio legătură cu a 7-a artă. Totuși, această pasiune comună i-a apropiat pe cei doi și a făcut să nu se mai despartă. De altfel, actorul era membru al Star Racing Team, ca și Claude Brasseur sau Johnny Hallyday. În 1982, cei doi îndrăgostiți, Trintignant și viitoarea sa soție, Marianne, au participat la raliul de la Monte-Carlo. Această pasiune a făcut să se nască între cei doi un soi de complicitate, în așa fel încât în 2000 s-au căsătorit.

Dar viața actorului a fost marcată și de drame, prin pierderea celor două fiice: Marie Trintignant, în 2003, din cauza loviturilor partenerului său; și Pauline de numai zece luni, în 1970, care s-a înecat cu laptele regurgitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole