Vicepreședintele CJ Vaslui, înregistrat în timp ce înjură timp de 43 de minute un jurnalist

Vicepreședintele CJ Vaslui, Dan Marian, a fost înregistrat în timp ce înjură timp de 43 de minute un jurnalist.

Jurnalistul a devenit ținta injuriilor vicepreședintelui CJ Vaslui după ce a scris despre amenzile fiului său. Înregistrarea a fost făcută publică de vremeanoua.ro.

Fără să țină cont de funcția pe care o deține, oficialul a înjurat fără întrerupere timp de 43 de minute. Potrivit presei locale, fiul politicianului, patronul unui club din Vaslui, a fost amendat cu 160.000 lei, iar jurnalistul dorea un punct de vedere.

– Tu mâine ai să scrii numele meu, de asta te iau eu acum pe tine anticipat la p..!
– Dar vedeți că vorbiți foarte urât. Aveți o funcție…
– Vorbesc urât cu un ziarist șantajist. Nesimțirea ta și a ziarului tău de șantajiști ordinari. Te…. pe tine grija de Călin Marian. Dacă nu era băiatul meu, te ….. pe tine grija de el, da?

Vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui pentru lămuriri și-a explicat ieșirea nervoasă spunând că este părinte și că oamenii în spațiul privat vorbesc mai liber.

I-am spus din capul locului că conversația nu o are cu vicepreședintele Consiliului Județean, o are cu o persoană fizică, părintele unui copil. Nu consider că este un subiect de interes public, pentru că a fost o conversație privată. Stimatul domn care a dat-o în spațiul public, cel cu care eu am conversat, și-a asumat un lucru pe care până la urmă pentru el este neplăcut. Oamenii, în spațiul privat, vorbesc mai liber. Sunt siderat de gestul pe care el l-a făcut”, a spus Dan Marian, vicepreședinte CJ Vaslui, pentru Digi24.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...