Viceprimarul USR al Capitalei a demisionat

Viceprimarul USR al Capitalei, Horia Tomescu, și-a anunţat demisia, din motive personale. „USR va rămâne mereu partidul născut din speranţa unei societăţi mai bune şi avem cu toţii datoria să nu uităm asta”, a precizat Tomescu.

Horia Tomescu spune că a decis să pună punct celei mai importante perioade din cariera sa politică, cea de viceprimar USR al Capitalei, din motive personale, pentru că “după cum bine ştiţi, la finalul fiecărei zile ne gândim la sănătatea şi binele nostru dar şi a celor dragi”.

„A fost o perioadă plină de provocări, de învăţături, de multe ore peste program dar şi de împliniri şi realizări…(…) Mulţumesc colegilor pentru susţinere şi încredere şi mulţumesc bucureştenilor pentru aceşti ani, în care am colaborat pentru dezvoltarea Bucureştiului, asigurându-i că rămân alături de ei, ca simplu cetăţean care iubeşte acest oraş. USR va rămâne mereu partidul născut din speranţa unei societăţi mai bune şi avem cu toţii datoria să nu uităm asta. Le doresc succes colegilor mei şi rămân alături de ei în această luptă pentru Bucureştiul oamenilor buni”, a postat pe Facebook Tomescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole