Victor Rebengiuc, „un colos constant în măreția lui”, spune: „Gata! E ultimul rol pe care-l joc!”

Cu spectacolul „Tatăl” al lui Florian Zeller, de la Teatrul Bulandra, renumitul actor Victor Rebengiuc a anunțat că vrea să pună punct unei strălucite cariere teatrale, încununată cu multe distincții – Ordinul Național „Steaua României” în grad de cavaler, decorația „Nihil Sine Deo” din partea Regelui Mihai I, dar mai cu seamă cu săli pline și aplauzele publicului.

”Am 89 de ani, în curând o să am peste câteva luni 90, nu mai merge! Trupul meu nu-mi mai permite, sănătatea mea e în mare suferință, e greu. M-am luptat foarte tare în repetițiile astea ca să pot juca rolul ăsta. Sper să-l pot juca și în fața publicului de câte ori voi putea, dar nu mai vreau să mai antamez un alt rol. Gata! E ultimul rol pe care-l joc!”, a declarat actorul pentru Digi24.

Înzestrat cu un talent uriaș, cu o dorință constantă de ajuca din ce în ce mai bine, cu o forță actoricească fomidabilă în a aborda roluri extrem de diferite, atât în teatru, cât și în film  timp de 67 de ani , Victor Rebengiuc are și o definiție. O definiție minunată, concinsă, reală, formulată de un alt actor uriaș, Horațiu Mălăele: ”Victor Rebengiuc, un colos constant în măreția lui”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...