Victor Vrînceanu, explicații după despărțirea de Andreea Antonescu: „Nu am putut suporta să…”. Cum și-au „împărțit” fetița

Pentru prima dată după despărțirea de Andreea Antonescu, jurnalistul Victor Vrînceanu a oferit primele explicații. Cum, de ce și în ce fel s-a petrecut despărțirea lor și cum și-au „împărțit” fetița de trei luni Andreea Antonescu și Victor Vrîncenu.

Recent, pe rețelele de socializare, Andreea Antonescu anunța despărțirea de Victor Vrînceanu spunând că separarea a avut loc din cauza nepotrivirii de caracter. La rândul său, jurnalistul a oferit primele explicații legate de situația dintre ei.

„Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu.

Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea. Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte”, a declarat jurnalistul pentru cancan.ro.

Cum a primit Victor Vrînceanu anunțul despărțirii făcut de Andreea Antonescu

Victor Vrînceanu mărturisește că a fost luat prin surprindere de mesajul postat de Andreea Antonescu pe rețelele de socializare:

„Dacă așa a simțit ea să facă… Eu nu sunt genul care să postez în social media tot ce fac, pas cu pas. Și când am mai apărut prin diverse story-uri, erau reposturi de pe contul ei. Ea este vedetă, are o comunitate mare de urmăritori, iar statutul său este cu totul altul. Înțeleg asta. Eu nu am de ce să fac astfel de lucruri.

Meseria mea este una, meseria ei este alta. Și implică poate să facă și astfel de postări ce țin chiar și de momente foarte intime. Meseria mea de ziarist nu are legătură cu prezentarea vieții mele personale în spațiul public.”

„Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%”

Victor Vrînceanu și-ar fi dorit să își petreacă mai mult timp cu fiica lui, Venice Victoria, însă Andreea Antonescu nu a fost de acord cu programul pe care el l-a propus inițial:

„Aș sta non-stop cu ea! Nu e suficient, dar asta e situația. Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%, ca fetița noastră să stea în mod egal cu ambii părinți, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc.

Asta ar fi însemnat să stau un timp foarte limitat cu fiica mea și nu am putut suporta ideea asta, așa că i-am propus Andreei să o pot lua și eu două weekend-uri pe lună. A fost de acord și m-am bucurat.

Noi comunicăm foarte bine în continuare. Deși nu mi-a convenit, sunt conștient că orice copil trebuie să stea în primul rând cu mama lui. I-am spus Andreei că îi stau la dispoziție chiar și atunci când are ea emisiuni sau concerte, să o ajut chiar dacă iubita noastră e la Andreea.”

„Atât părinții mei, cât și familia Andreei au fost sută la sută dedicați fetiței noastre”

Cei doi părinți nu vor să angajeze bonă pentru micuță, pentru că au ajutor din partea bunicilor paterni pentru că mama Andreei Antonescu este plecată în America, să aibă grijă de fata cea mare a cântăreței, rămasă la tatăl ei.

„Pentru mine este ultima variantă pe care o iau în calcul. Părinții mei sunt efectiv îndrăgostiți de micuță și ne-au ajutat enorm până acum! Și ea de ei! Să o vedeți cum începe să râdă la Buni și la Bunul sau la Mio! E cu gura până la urechi! Din primul moment, atât părinții mei, cât și familia Andreei au fost sută la sută dedicați fetiței noastre. Iar micuța noastră îi adoră. Deci, pentru ce să aducem oameni străini?”, a mărturisit Victor Vrînceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...