VIDEO Bugetul pentru 2022 va fi dezbătut și votat joi în plenul Parlamentului

Proiectele bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2022 vor intra joi în plenul Parlamentului, pentru dezbatere şi vot, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, după şedinţa Birourilor permanente reunite ale Legislativului.

Potrivit calendarului adoptat în şedinţa Birourilor permanente, parlamentarii au termen până marţi, la ora 12:00, pentru a depune amendamente la cele două proiecte.

Tot marţi, de la ora 14:00, este programată începerea dezbaterii bugetelor în comisiile parlamentare, iar joi vor fi discuţiile şi votul în plen, potrivit Agerpres.

Executivul a aprobat în şedinţa de luni proiectul Legii bugetului de stat şi proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2022 şi l-a transmis Parlamentului spre adoptare.

2 COMENTARII

  1. MOSCOVA, 20 dec (Reuters) – Rusia a declarat luni că are nevoie urgentă de un răspuns din partea Statelor Unite la cererile sale ample de securitate și a avertizat din nou cu privire la un posibil răspuns militar rus, cu excepția cazului în care vede acțiuni politice pentru a-și calma îngrijorările.
    „Conversația trebuie să fie serioasă și toată lumea din NATO înțelege perfect, în ciuda forței și puterii lor, că trebuie întreprinse acțiuni politice concrete, altfel alternativa este un răspuns militar, tehnic și militar din partea Rusiei”, a spus el, citat de RIA. agenție de știri.

    Răspunsul SUA va modela probabil calculul Moscovei asupra Ucrainei, care a devenit principalul punct de foc în relațiile Est-Vest.

  2. PZL Mielec confirmă comanda românească S-70M Black Hawk
    PZL Mielec, o companie Lockheed Martin, a primit o comandă pentru șase elicoptere utilitare S-70M Black Hawk de nouă generație de la Ministerul Afacerilor Interne din România. Această primă comandă urmează semnării recente a unui acord-cadru pe patru ani care va prevedea până la 12 S-70M Black Hawk fabricate în Polonia să fie livrate României în următorii patru ani. „Elicopterul aduce robustețe militară misiunilor civile și este în egală măsură capabil să sprijine poliția națională, paza de coastă, stingerea incendiilor, patrula de frontieră sau operațiuni de căutare și salvare, deoarece sprijină operațiuni de apărare și securitate sau evacuări medicale”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...